Despre


NoteX este un panou virtual de Note

NoteX te ajută să organizezi şi să împarţi toate lucrurile frumoase pe care le găseşti pe internet. Oamenii folosesc Notele pentru a-şi organiza nunţile, pentru a-şi decora casele şi să-şi organizeze reteţele favorite.
Şi cel mai bun lucru dintre toate este faptul că poţi naviga printre Notele create de alţii. Navigarea prin Note este o cale distractivă de a descoperi lucruri noi şi de a găsi inspiraţie de la oamenii cu care ai interese comune.


Ce poţi face cu NoteX?

Redecorează-ti casa
Îţi poţi salva ideile de redecorare. De exemplu poţi prinde în panou imagini cu mobila sau accesoriile care te atrag.

Planifică-ţi nunta
Mirii işi pot planifica nunta iar cunoscuţii pot lăsa comentarii privind vestimentaţia, aranjamentele florale şi de asemenea pot lăsa sugestii.

Găseşte-ţi stilul
Poţi utiliza NoteX pentru a-ţi prezenta stilul personal. Poţi prinde Note cu hainele, încălţămintea şi accesoriile pe care le găseşti în magazine.

Salvează-ţi inspiraţiile
Îţi poţi salva inspiraţiile de design şi de asemenea le poţi împărţi cu colegii sau cu echipa cu care lucrezi.

Salvează-ţi reţetele
Îţi poţi crea o colecţie de reţete cu cele mai apetisante mâncăruri făcute sau poţi să cauţi noi idei de preparate culinare.

Creează-ţi singur pagina de site cu lucrurile preferate şi pe care doreşti să le împarţi cu alţii.

Creează-ţi playlist-ul tău de videoclipuri de pe Youtube.

Fă-ţi o selecţie de link-uri pe domeniile dorite.


Misiunea noastră

Misiunea noastră este să conectăm oamenii prin "lucrurile" interesante pentru ei. Credem că o carte preferată, o reţetă sau un film preferat pot reprezenta o cale de conectare între doi oameni. NoteX conectează oamenii din diferite locuri pe baza intereselor şi gusturilor împărtăşite.

sus